Stáhněte si kuchařku ZDARMA: 11 receptů a rad pro letní grilování (elektronická kniha v PDF zdarma)

Recepty

Pečený pstruh provoněný tymiánem, míchaný zeleninový salát


24
Doporučení spokojeného klienta
“Před létem jsme si od Vás zakoupili gril Cobb. Tento výrobek předčil naše očekávání. Během naší dovolené jsme na grilu připravili bezpočet pokrmů. Hitem byly například palačinky!!!! Všem známým nyní tento gril doporučujeme.”
S. Nováková

 Vykuchaného omytého pstruha zbavíme ocasní ploutve a hlavy. Podél boku nařízneme a do zářezu vetřeme omytý tymián. Čerstvý tymián vložíme také dovnitř ryby. Osolíme mořskou solí, opepříme bílým pepřem a zakápneme olivovým olejem. Necháme v chladnu 1 hod. odležet. Pstruha klademe na rozehřátou mřížku a pečeme 10 min. po každé straně. Můžeme podávat na lůžku míchaného zeleninového salátu.

 


Použité suroviny
  • pstruh čerstvý kuchaný
  • čerstvý tymián
  • olivový olej
  • bílý pepř, mořská sůl


Informace emailem
Chcete-li být včas informováni o našich promoakcích a aktualitách přihlašte se k odebírání Newsletteru a nic Vám neunikne.