Stáhněte si kuchařku ZDARMA: 11 receptů a rad pro letní grilování (elektronická kniha v PDF zdarma)

Recepty

Doporučujeme:

43

Pstruh na grilu

Ryby
Tento recept můžete vyzkoušet podle vlastní fantazie a chuti.
42

Uzený pstruh

Ryby
Jednoduchý recept, který můžete použít i na jiný druh ryby.
41

Italské rizoto s kuřecím masem, žampiony a zeleninou

Kuřecí maso
Rizoto - pokrm, který můžete uvařit ze svých oblíbených kombinací.
31

Bramborová polévka s omáčkou pesto

Polévky
Babička mi vždycky říkávala, že "polévka je grunt a kdo ji nejí, bude špunt". Tak s chutí do toho.
29

Bramborový guláš s uzeninou

Uzenina-guláš
Kdo by neznal v našich zeměpisných šířkách "buřtguláš". Na dovolené vždy chutná více a na Cobbu si ho můžeme připravit.
28

Kuřecí perkelt

Kuřecí maso
Vyzkoušené, dobré a chutná i dětem.
27

Grilovaný losos s koprem a chřestem

Ryby
Velice jednoduchý recept pro milovníky lososa. Kombinace s koprem naznačuje skandinávký původ receptu, ale kdo ví.
26

Grilovaný kapr s rozmarýnem, rukolou a mozarellou

Ryby
Velmi lehká, jednoduchá úprava kapra, která bude výborně chutat na břehu rybníka se sklenkou bílého.
21

Kapr na rylský způsob

Ryby
Tento recept mě úplně nenadchnul, ale třeba osloví někoho jiného.
20

ŠTIKA NA SARDELKÁCH

Ryby
Sardelky jsou báječná ingredience. Kdo je má rád, určitě si pochutná.
19

Pikantní grilovaná makrela

Ryby
Trošku pracnější recept, ale kdo má rád zmíněné ingredience, jistě nebude litovat.
18

Uzená makrela

Ryby
Jednoduché a velmi dobré. Nejlepší je hned na pláži po úspěšném lovu.
17

Sumec se šafránem a zeleninou v papilotě

Ryby
Vaření v papilotě je stará metoda, kdy se maso nebo zelenina upravuje zabalená do folie, dříve do pergamenového papíru, dnes spíš do pečícího papíru nebo alobalu. Díky tomu, že je pokrm uzavřen, nevysušuje se a zůstává nádherně voňavý.
16

Grilovaný kapří špíz s jogurtovou salsou a grilované brambory

Ryby
Nejenom, že dobře chutná, ale také hezky vypadá.
15

ŠTIKA PO VSETÍNSKU

Ryby
Tento recept je velmi jednoduchý a pro Cobb přímo ideální. Vyzkoušejte a uvidíte.
13

Rissoto ai FruttiDi Mare

Mořské plody
Opravdu povedený pokrm nejen pro milovníky italské kuchyně.
11

Pečené banány

Dezertíky
Proč si na závěr oběda nedat něco v našich krajích méně obvyklého, ale velmi zajímavého a dobrého...?
10

Lín na šalvěji

Ryby
Pokud se líni navejdou do soli, zkuste třeba tento tradiční, jednoduchý recept.
9

Lín v solné krustě

Ryby
Jedná se modifikaci známého receptu, který se většinou používá na mořské ryby, ale proč ho nepoužít na lína. Nemá sice podle knihy Jindřícha Vaňhy " Rybí kuchyně" nijak dobré hodnocení, ale jeho maso je velmi chutné a byla by škoda toho nevyužít. Je potřeba ale upozornit, že příprava vyžaduje trochu manuální zručnosti.
7

Palačinky

Dezertíky
Cobb vydrží "vařit" poměrně dlouho. Tak proč toho nevyužít a po dobrém hlavním chodu ještě neudělat něco sladkého.Jednoduchost palačinek se úplně nabízí, ale je třeba, aby mělo palivo ještě dostatek energie.
6

Pečený pstruh provoněný čerstvou meduňkou s mladou cuketou a grilovanými rajčátky.

Ryby
Jedno z nejpříhodnějších míst pro využití Cobbu je břeh potoka, řeky nebo rybníka s vidinou parádního úlovku.Ale kdyby to náhodou s úlovkem nevyšlo, neváhejte a zkuste si připravit rybu na Cobbu. Stojí to určitě za to!
1

Grilované kuře s čerstvým rozmarýnem, žampiony a pečenými bramborami.

Kuřecí maso
U vody je vždy hezky. V létě, na jaře, na podzim i v zimě. Stále je na co koukat, co objevovat. Když plánujeme výlet k vodě, jen málokdo z nás může počítat s tím, že si oběd chytne. A ještě navíc je tu i pověrčivost – potřebuji rybu k obědu, tak naschvál žádnou nechytím. A jsou prostě dny, kdy neberou.
Informace emailem
Chcete-li být včas informováni o našich promoakcích a aktualitách přihlašte se k odebírání Newsletteru a nic Vám neunikne.